KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Budżet

Plan finansowy dochodów i wydatków w pełnej klasyfikacji budżetowej przedszkola na 2020 rok wynosi – 2 177 512,00 zł

w/w kwota przeznaczona jest na:

  1. wynagrodzenia osobowe pracowników,
  2. zakup pomocy naukowych , dydaktycznych i książek,
  3. zakup materiałów i wyposażenia,
  4. zakup środków żywności,
  5. zakup usług zdrowotnych,
  6. zakup pozostałych usług,
  7. zakup usług dostępu do sieci Internet,
  8. opłaty z tytułu usług telekomunikacyjnych,
  9. odpisy na zakładowy fundusz świadczeń socjalnych,
  10. szkolenia pracowników,
  11. zakup materiałów papierniczych do sprzętu drukarskiego i urządzeń kserograficznych,
  12. zakup akcesoriów komputerowych, w tym programów i licencji
  13. dokształcanie i doskonalenia nauczycieli.
Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Samorządowe nr 19 w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Bogumiła Zątak
data: 13-02-2020
wytworzył: Bogumiła Zątak
data: 13-02-2020
data: 13-02-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 13-02-2020 - Edycja treści
  • 12-09-2017 - Edycja treści
  • 05-09-2015 - Edycja treści
  • 24-03-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 13-09-2013 - Edycja treści
  • 10-10-2012 - Edycja treści
  • 23-02-2010 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 706